De Sint op bezoek (zonder paard)

2019-12-05
05/12/2019

Deze namiddag werd Sinterklaas opgewacht door alle kinderen in de turnzaal. Daar trakteerden ze de Heilige man op een dansje, een liedje, een gedichtje, tekeningen,... De leerlingen van de derde graad hielpen een handje om enkele activiteiten in goede banen te leiden. Gien, Winne, Anke en Ruth waren de danscoaches. Sien, Lieke, Maite, Fie en Alexia waren de gedichtencoaches . Zij overhandigden de Sint twee dikke albums met tekeningen van de kinderen die zij deze voormiddag in hun workshop hadden zien passeren. Liene, Imme, Lotte en Kato hadden in hun workshop een massa vlaggetjes laten inkleuren en daarmee de zaal versierd. Sinterklaas voelde onmiddellijk dat er hard gewerkt was. Tessa en Bennyara hadden samen met Sander en Douwe mooie, kleurrijke mutsen en mijters geknutseld met de kinderen. Ze pasten als gegoten. Brecht, Zyan, Jason en Michael hadden een behendigheidsparcours opgesteld in de turnzaal. Alles verliep zonder ongelukken. Waarschijnlijk allemaal behendige pieten in spe! Proficiat aan alle jongens en meisjes van de derde graad en ook juf Vicky die ze met raad en daad heeft bijgestaan. Hiep hiep hoera voor Sint en zijn pieten!