Kienavond

Jaarlijks organiseert de school samen met de ouderraad een kienavond om geld in te zamelen. De opbrengst wordt gebruikt om spullen aan te kopen ten behoeve van de kinderen of om bij te dragen aan uitstappen. De prijzen voor de kienavond worden vooraf door de oudervereniging aangekocht of ingezameld door leden van de oudervereniging en leerkrachten bij handelaars uit de buurt.

Op dit moment weten we nog niet zeker of onze kienavond op een "covid19-veilige manier kan doorgaan. Later volgt meer info.

Schoolfeest

Het schoolfeest voor dit schooljaar was gepland op zondag 30 mei 2021. Omwille van de huidige Corona-maatregelen, kan het schoolfeest echter niet doorgaan. Hopelijk zullen wij ouders en sympathisanten binnenkort wel weer mogen uitnodigen op ons jaarlijks schoolfeest.

Communiefeest

Meer informatie over de eerste en plechtige communie zal hier op een later tijdstip verschijnen.