Algemeen nieuws

Start 'Oog voor Lekkers'

2017-10-02
02/10/2017

Gedurende het hele schooljaar houden wij op donderdag 'Tutti Frutti' dag en vragen we de kinderen om een stuk fruit (of groentjes) mee te brengen als tussendoortje.

Ook de Vlaamse Overheid wilt kinderen stimuleren om gezond te eten en heeft daarom een project. Tot voorheen noemde dit project Tutti Frutti maar vanaf dit schooljaar verandert de naam naar Oog voor lekkers. Dankzij Europese en Vlaamse subsidies en met steun van de groente-, de fruit- en de zuivelsector kunnen scholen genieten van een financiƫle ondersteuning bij de aankoop van fruit. Hierdoor kunnen we de leerlingen van het lager onderwijs iedere donderdag een stuk fruit of een groente aanbieden (gedurende 30 weken) voor slechts 5 euro. Hiervoor hebben jullie reeds eerder kunnen inschrijven en we starten donderdag 5 oktober. Klik hier om de zien wanneer je kind welk fruit krijgt. Deze kalender kan achteraf ook steeds bekeken worden onder 'Algemen info' - 'Eten op school' - 'Tutti Frutti' - fruitkalender.