Welkom!

In onze basisschool is het welzijn van ieder kind van groot belang. Pas wanneer een kind zich goed voelt, zal het zich optimaal kunnen ontwikkelen. We willen de kinderen goed opvolgen en een luisterend oor zijn voor zij die hier behoefte aan hebben. Maar ook voor de ouders willen we een 'toegankelijke school' zijn. Heb je vragen, voelt je kind zich niet goed, wordt je kind gepest of ontdek je luizen bij je kind ... twijfel niet en neem contact op met de school.

Samen voor propere lucht... 14/09/2018

Op woensdag 19 september wordt er in onze gemeente een autoluwe schooldag gehouden. Ben je in de mogelijkheid om met de fiets / de step / te voet / naar school te komen, doe dan zeker mee. Het is gezond en je vermindert er de CO2 uitstoot mee.

Klik hier voor meer foto's en nieuws...