Welkom!

In onze basisschool is het welzijn van ieder kind van groot belang. Pas wanneer een kind zich goed voelt, zal het zich optimaal kunnen ontwikkelen. We willen de kinderen goed opvolgen en een luisterend oor zijn voor zij die hier behoefte aan hebben. Maar ook voor de ouders willen we een 'toegankelijke school' zijn. Heb je vragen, voelt je kind zich niet goed, wordt je kind gepest of ontdek je luizen bij je kind ... twijfel niet en neem contact op met de school.

Schoolfeest met thema Kerst 04/12/2017

Dit jaar willen we jullie graag uitnodigen voor een speciale editie van ons schoolfeest. Namelijk een schoolfeest in kerstsfeer met een wandeling, een leuke kerstmarkt, verrassende sfeermomenten door de leerlingen, lekkere hotdog, pannenkoeken,... Hiervoor verwelkomen we jullie graag op zondag 17 december om 14u00.

Klik hier voor meer foto's en nieuws...