Opvang

Voor wie en door wie?

Ouders die buitenshuis werken kunnen voor hun kinderen opvang krijgen voor en na schooltijd.

Er zijn momenteel 3 personen die instaan voor de opvang. Voor de voorschoolse opvang is dit Annemiet Bongaerts. Na schooltijd houden Leona Timmermans of Marja Nouwen toezicht. Af en toe valt er iemand voor hun in. Bij dringende reden kan je de persoon die instaat voor de opvang bereiken op het nummer 0473 81 60 94.

De school zoekt nog extra vrijwilligers die toezicht willen houden en met de kinderen willen spelen. Heb je interesse neem dan zeker contact op.

Wanneer en waar?

's morgens is er opvang mogelijk vanaf 6u45 tot 8u30. Het kindje dat als eerste aankomt mag eerst naar het huis van Annemiet gaan. Dit ligt tegenover de school (Schoolstraat nr. 13). Wanneer er meerdere kinderen aangekomen zijn, gaat Annemiet samen met de kinderen naar de school. Er wordt dan een wit bordje langs de voordeur gehangen zodat zij die later toekomen weten dat Annemiet en de kinderen al op school zijn. Vanaf 8u30 is er toezicht op de speelplaats. 's Avonds is er opvang vanaf het einde van de school tot ongeveer 18u30. Op woensdagnamiddag kan de opvang worden georganiseerd tot 14u00.

Prijs?

De prijs bedraagt 0,41€ voor ieder begonnen kwartier. De kinderen zijn tijdens de opvang verzekerd. U ontvangt hiervoor op het einde van de maand een faktuur.

Hoe inschrijven?

Voor inschrijvingen en/of vragen kunt u terecht bij de directeur; Johan Loenders. Klik hier om te zien hoe u contact kunt opnemen.

Opvang op niet-schooldagen?

Wanneer u ook opvang nodig hebt op niet-schooldagen, kunt u beroep doen op kinderopvang 'Pagadder' in Meeuwen.
Meer info over 'Pagadder'