WK 2018

2018-06-15
15/06/2018

Onder de enthousiaste begeleiding van meester Roel en de leerlingen van het zesde (scheidsrechters en coaches, reporters en cheerleaders) werd er in de namiddag op het voetbalterrein in Ellikom in bijzijn van heel wat ouders heftig gevoetbald. Triomfen wisselden zich af met (kleine) nederlagen en zo kwamen we uiteindelijk tot de beslissende match waarbij de winnaar bekend zou worden. Spanning alom! De komst van de WK-mascotte deed de kleuters onmiddellijk in actie komen. Er werd heel wat getoeterd en 'gedanst'!!

De wedstrijd van de zesdes tegen de leerkrachten was nadien van een hele andere aard. Het regende doelpunten bij de leerlingen ook al deden de juffen en meesters nog zo hun best... Proficiat voor de winnende leerlingen!