Algemeen nieuws

Lasagne verkoop

2017-03-07
07/03/2017

Op 31 maart organiseert de oudervereniging een lasagne verkoop. We doen dit om geld in te zamelen voor de school en zijn leerlingen.

Wil jij ook lekker eten en zo de school steunen? Bestel dan onze huisgemaakte verse lasagne. Een ingevroren portie van 350 gram (voor 1 persoon) kost 5 euro. Bestellen kan door het formulier dat de leerlingen mee naar huis kregen, ingevuld terug te bezorgen aan de school voor 13 maart.

Op vrijdag 31 maart kan je je bestelling ophalen in de eetzaal van de school en dit tussen 15u30 en 18u00.

De oudervereniging wil jullie bij deze ook nog eens bedanken voor jullie bijdrage aan vorige acties. Dankzij de opbrengst van het schoolfeest, de kienavond,... konden wij de bouw en inrichting van de nieuwe bergruimte financieren. Ook werden er onlang een TV toestel (voor de 2de/3de kleuterklas) en 2 extra tablets gekocht (in iedere klas is er nu een tablet aanwezig). Verder legden we ook bij aan de kosten van de uitstappen, de aankoop van nieuwe rolgordijnen in de kleuterklas en de vervanging van de handendroger aan de toiletten.

Met jullie steun kunnen we hopelijk nog veel mooie dingen doen voor de kinderen!

De oudervereniging