Algemeen nieuws

Fietsencontrole op school

2016-10-24
24/10/2016

Morgen, dinsdag 25 oktober zullen de fietsen van de kinderen van de lagere school worden gecontroleerd door de wijkagenten van Meeuwen-Gruitrode. De leerlingen van 1+2 en 5+6 zijn dinsdag aan de beurt, de leerlingen uit de klas van 3 en 4 komen nĂ  de herstvakantie aan de beurt. We vragen dan ook om de fietsen grondig na te kijken en bij eventuele tekorten dadelijk een oplossing te zoeken. - goede remmen - verlichting tijdens de wintermaanden is noodzakelijk - reflectoren - fietsbel ......... enz Het loont zeker de moeite om dit alles een keertje na te kijken.

We hebben ook dit jaar weer de vraag gesteld om deel te nemen aan de "flitsacties" op school: Op willekeurige plaatsen zullen mensen staan die de kinderen in het oog houden wanneer zij met de fiets of te voet naar school komen. Kinderen die in orde zijn (helm en hesje dragen en zich houden aan de verkeersregels) mogen zich aan een kleine attentie verwachten. Een van volgende dagen zullen wij vernemen of ook onze school hiervoor geselecteerd zal zijn.