Algemeen nieuws

Weer naar school!

2016-08-23
23/08/2016

Hopelijk hebben jullie al een heel fijne zomervakantie beleefd. Binnenkort gaat onze schoolpoort weer open. Wij kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen. Er zullen jullie dan misschien enkele aanpassingen opvallen. Zo werden de klimmuur en het speelhuisje in de zandbak opgeknapt. Op 27 augustus werd er ook nog een nieuwe berging geplaatst worden om het speelgoed in op te bergen.

Verkeersveiligheid: Onze school stelt fietshelmen ter beschikking voor de kinderen. Ouders die voor hun kind graag een fietshelm willen, vragen dit best even aan de klasleerkracht. Wij vragen wel een engagement van ouders en kinderen: Bij verplaatsingen met de fiets: Draag steeds de fietshelm.

Wij wensen jullie alvast een goede start van een leuk en leerrijk nieuw schooljaar!