Algemeen nieuws

2016-01-22
22/01/2016

Groepstraining Triple P

Triple P staat voor Positive Parenting Program of positief opvoeden en wordt georganiseerd door vzw De Stap.

De meeste ouders vinden opvoeden leuk en halen er veel voldoening uit maar af en toe stelt het gedrag van kinderen het geduld van ouders danig op de proef.

Via eenvoudige stappenplannen en kleine veranderingen in de aanpak leert Triple P je om die situaties anders aan te pakken. Kleine veranderingen dus die een groot verschil kunnen maken voor jou en je gezin.

Triple P helpt ouders bij het aanpakken van gedragsproblemen bij hun kinderen. Het programma is gericht op het ontwikkelen van positieve relaties, vaardigheden en gedragingen. Op die manier vermijd je problemen en krijgen kinderen alle kansen om optimaal te ontwikkelen.

Start groepstraining = 25 februari in Bree

Klik hier voor de flyer met meer informatie.