Algemeen nieuws

Is de oudervereniging iets voor jou?

2019-09-16
16/09/2019

De oudervereniging is een groep ouders die zich samen inzet voor de werking van de school en via allerhande activiteiten een extraatje wil bezorgen aan de kinderen.
Dit is onder andere een bijdrage voor uitstappen en schoolreizen, een afscheidsreceptie voor de kinderen van het zesde leerjaar, de gulle hand van de sint, aankopen van materialen (enkele voorbeelden die de laatste jaren werden aangekocht zijn de driewielers, de loopfietsjes, de picknicktafels, de trampoline in de turnzaal, gordijnen, tablets,...)

Misschien is de oudervereniging wel iets voor jou. We vergaderen zo'n 4 keer per jaar en bedenken dan op welke manier we geld kunnen inzamelen voor de school. Misschien zijn de vergaderingen niet direct jouw ding maar wil je wel meehelpen met het praktische gedeelte... een speeltuig voor de kinderen in elkaar helpen zetten, meehelpen met de drankbediening op het schoolfeest of tijdens de kienavond,... Helpende handen zijn heel erg welkom!

Interesse?

Heb je interesse om lid te worden van de oudervereniging, stuur dan een email.