Algemeen nieuws

Welkom op school!

2019-08-22
22/08/2019

Wij willen graag iedereen, zowel de kinderen als hun ouders welkom heten op school. Het nieuwe schooljaar start op maandag 2 september. Ook de jongste kleuters en de nieuwe leerlingen van de lagere school heten wij van harte welkom. We hopen dat iedereen zich snel zal thuis voelen en dat het weerzien van hun vriendjes heel hartelijk zal zijn. We geven alvast enkele data mee: Zondag 29 september: SCHOOLFEEST ! Let ook op: De data waarop de kinderen gaan zwemmen dit schooljaar, zijn gewijzigd. U vindt de juiste zwemdata terug op in de kalender op deze website.

Woensdag 6 november '19: Pedagogische studiedag (De kinderen hebben vrijaf). vrijdag 6 december '19: Pedagogische studiedag (De kinderen hebben vrijaf)