Algemeen nieuws

Project fairtrade@school

2015-12-10
10/12/2015

De leerlingen van het 3de en 4de leerjaar doen mee aan het fairtrade@school project. Als onderdeel van dit project doen ze mee aan de Fairo's labelwedstrijd. De leerlingen willen daarom zoveel mogelijk Fairtrade labels verzamelen want hoe meer labels ze verzamelen, hoe groter de kans dat de klas in de prijzen valt.

U vindt de Fairtrade labels op tal van producten in de supermarkt of in de horeca (zie een voorbeeld van het label op de foto hieronder). Mocht u labels hebben, gelieve de labels uit de verpakking te knippen. Stop ze vervolgens in een envelopje gericht aan juf Annemie en geef ze met uw zoon of dochter mee naar school. Het envelopje mag afgegeven worden aan de klasleerkracht.

De aktie loopt nog tot 31 maart 2016.

De leerlingen van het 3de en 4de leerjaar en juf Annemie zijn u alvast dankbaar.