Algemeen nieuws

Veilig naar school

2018-11-07
07/11/2018

Omwille van de werken staat er momenteel een dranghekken in de Schoolstraat. Fietsers maar ook automobilisten rijden er verder de straat op om langs het hek door te rijden. Graag willen we iedereen vragen om extra voorzichtig te zijn in de schoolomgeving!

Ook aan de kinderen willen we vragen om goed op te passen en zeker hun helm en hesje te dragen. Om dit aan te moedigen starten we vanaf maandag 5 november weer met de "flits"acties. Dat betekent dat we op willekeurige plaatsen (in de buurt van de wegenwerken of de omleidingswegen) gaan controleren of kinderen helm en hesje dragen en dat zij zich op een verkeersveilige manier verplaatsen naar school. Kinderen die in orde zijn, worden dan ook beloond met een kleine attentie.