Algemeen nieuws

We zijn gestart!

2018-09-04
04/09/2018

Aan alle vertrouwde gezichtjes maar zeker ook aan alle nieuwe gezichtjes wensen we een heel fijne start van het nieuwe schooljaar!

Ook deze website is klaar voor het nieuwe schooljaar. Zo vinden jullie er o.a. op terug wanneer de zwemlessen, de uitstappen, de evenementen en de vakanties dit schooljaar zullen plaatsvinden (enkele data zullen later nog aangevuld worden).

Voor zij die reeds een kijkje genomen hebben viel de datum van het schoolfeest misschien op. Dit zal namelijk reeds op zondag 30 september plaatsvinden. Hier is een goede reden voor. We vinden het namelijk belangrijk dat er een fijne sfeer en een gevoel van samenhorigheid op onze school hangt. Daarom werd er als thema van het schoolfeest 'Samenwerking, respect voor mekaar en voor de natuur' gekozen. Het is natuurlijk belangrijk dat we hier vanaf de eerste dag aan werken zodat we het de rest van het schooljaar kunnen toepassen.

Maar u vindt nog meer info op de website... Bent u misschien benieuwd naar de nieuwe klas van uw zoon of dochter? Neem dan even een kijkje op de pagina 'Leerkrachten en klassen' onder 'Algemene Informatie'. De klasfoto's van de kleuters zullen pas op het einde van de week genomen worden (zodat zij eerst rustig kunnen wennen aan hun nieuwe klasje).
Behalve nuttige informatie (zoals wanneer je een medisch attest moet indienen bij ziekte,...) staan er op deze website ook leuke weetjes onder de rubriek Nieuws. Met deze rubriek wil de school niet enkel dicht bij zijn leerlingen staan maar ook gebeurtenissen uit de klas delen met de ouders.

De school en de leerkrachten willen ook graag bereikbaar zijn voor de ouders. De kleuterjuffen mag u 's morgens aanspreken op de speelplaats. Heeft u een vraag of een bericht voor een andere leerkracht, dan kunt u steeds het contactformulier op de website (zie contact) invullen. Wenst u uw vraag of bericht niet direct in het contactformulier te vermelden, vraag dan een gesprek aan via het formulier. Ook de directeur kunt u vragen stellen of vragen om een afspraak via het contactformulier. Voor dringende kwesties is het mogelijk om de directeur, meester Johan, te contacteren op zijn GSM (0478/44 87 05). Op dit nummer is hij zelfs na schooltijd beschikbaar tot 20u00 's avonds en 's ochtends vanaf 8u00.

Een ziektemelding mag telefonisch gebeuren op het nummer van het secretariaat (011/63 64 84) of indien hier nog niemand bereikbaar is, mag u een bericht sturen naar het gsm-nummer van de directeur (0478/44 87 05). Houd er rekening mee dat meester Johan niet altijd direct kan antwoorden maar u zeker een antwoord mag verwachten. Vergeet niet om na de ziekteperiode het 'formulier afwezigheid' of het medisch attest met uw kind mee naar school te geven.

Vanaf dit schooljaar zal er voor iedere schoolvakantie ook een foto van de 'gevonden voorwerpen' op de website komen te staan.

We hopen dat u onze website nog regelmatig zult bezoeken.

Aan iedereen een super tof schooljaar gewenst,
het team van de basisschool Ellikom.