Algemeen nieuws

Pyjamadag; stem op onze klas aub!

2018-03-11
11/03/2018

Vrijdag 9 maart was het de Nationale Pyjamadag van Bednet. Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen die tijdelijk niet naar school kunnen, toch mee in de klas zitten van thuis uit. Via een camera (die het kind van thuis kan besturen) en een computerscherm kan het kind namelijk de lessen volgen en/of met zijn klasgenoten praten. Meer info.

De klas van 1 en 2 deed mee aan de Pyjamadag. De leerlingen maar ook de juf kwamen in pyjama naar school uit solidariteit met zieke kinderen.

WEDSTRIJD

Aan de pyjamadag is ook een wedstrijd verbonden waarbij je filmtickets of pyjama’s van Woody kan winnen. Om te winnen moeten we zoveel mogelijk stemmen voor onze groepsfoto verzamelen. Aangezien we maar een kleine school zijn, willen we jullie vragen om niet enkel zelf te stemmen maar om ook zoveel mogelijk familieleden en vrienden te vragen om voor ons te stemmen (en de link nog verder door te sturen) want het zou natuurlijk leuk zijn mochten onze leerlingen winnen.

Stem hier op onze klas!
(voor 30 maart)