Leren over en in de natuur...

2018-09-14
14/09/2018

Dit schooljaar is de eerste fase van het educatief natuurproject van Natuurpunt onder de deskundige leiding van Liselotte Bollen iets anders van start gegaan.

De leerlingen van het vijfde leerjaar mogen dit jaar 'proefkonijn' zijn in het vernieuwde project.

Liselotte wil een selectie van het nieuwe aanbod aan natuurbelevingsactiviteiten met deze kinderen uitvoeren en evalueren naast de reguliere activiteiten. De dag mag zonder twijfel als geslaagd beschouwd worden! De leerlingen hebben 'geleerd' zonder er zich van bewust te zijn geweest. Luisterbereidheid, leergierigheid, ondernemingszin, concentratie, rust,... Het was er allemaal!

We kijken al uit naar fase twee: de beheerwerken op de heide aan de Slagmolen in Ellikom in oktober!