'Jong interviewt oud'

2018-06-22
22/06/2018

Na de middagpauze ontvingen we Gerard winters en Henri Swennen (meester Swennen) in onze klas voor een interview. De leerlingen zijn de voorbije twee jaren bezig geweest met het verzamelen van (beeld)informatie over de Slagmolen in Ellikom. Met deze interviewronde wilden ze nog een stap verder zetten in hun projectuitwerking. Het werd een aangenaam vraaggesprek, zowel voor de geïnterviewden als voor de interviewers. Henri voelde zich even terug 'meester' en dat voelden we. De leerlingen spraken hun verlangen naar deze tijd op de Slagmolen uit. Na de verhalen van beide mannen was hun beeld van die molen flink aangepast; in positieve zin. Het leek voor de jonge mensen in die tijd echt wel 'Centerparks' van Ellikom.

Dank voor de fijne samenwerking, Henri en Gerard!