2de en 3de kleuterklas

Herfst

2016-10-21
21/10/2016

Deze week werken we rond het thema herfst. De herfstwandeling op dinsdagvoormiddag was een groot succes. We genoten onder de stralende zon van een stevige wandeling. We wandelden langs de beek, daar zagen we twee prachtige vliegenzwammen. De kabouters gaven echter niet thuis ; ) De weide was helemaal nat en toch had het niet geregend, dat vonden de kleuters toch een beetje raar, maar dat kwam natuurlijk door de dauwdruppels die schitterde in de zon. Het plankenpad door het moeras vonden de kleuters een belevenis op zich. Daarna keken de kleuters ernaar uit om door de "koeienwei" te stappen maar helaas stonden er in de wei geen runderen , zo konden we wel het bijenhotel gaan bewonderen. Onderweg speurde we naar de mooiste herfstblaadjes en herfstvruchten en zagen we nog bloempjes bloeien. We sloten onze mondjes en oogjes en genoten van de geuren en geluiden van het bos. Kortom het was een heuse belevenis!