1ste en 2de leerjaar

2016-11-19
19/11/2016

Beste ouders

Na een extra lang weekendje zijn we deze week weer goed begonnen. De afgelopen week was gevuld met een heel aantal toffe projectjes. Zoals jullie zeker al gezien hebben, kregen we woensdag belangrijk bezoek. Emmelot, Floremieke en Jitske kwamen de kinderen leren hoe ze het beste met een hond kunnen omgaan. Er werd geleerd wat je moet doen als je een hond wilt aaien, hoe je kan zien hoe de hond zich voelt en hoe je het best voor een hond kan zorgen. Aan de kwispelende staarten en de vele knuffels was duidelijk te zien dat iedereen een goede tijd had! Ik ben vooral ook heel trots op de kindjes die ondanks hun angst, onze grote vrienden toch geaaid hebben.

Donderdag stonden de lessen WO en muzische vorming helemaal in het teken van de egel. Want vrijdag kregen we opnieuw bezoek. Liselotte van Natuurpunt kwam ons vertellen wat wij konden doen om de egels te helpen. Samen hebben we ervoor gezorgd dat het egelhotel van vorig jaar weer een warm huisje voor de egels kan worden. We hebben het terug bedekt met bladeren en eten voor de egels achtergelaten zodat ze zich zeker welkom voelen.

Natuurlijk hebben we ook nog dingen geleerd deze week. Naast de tafels van 1 en 2 kennen de leerlingen nu ook de tafel van 10. Ik ben benieuwd wie er nu de volgende tafelkampioen gaat worden.

Groetjes

Juf Bianca