1ste en 2de leerjaar

2016-01-15
15/01/2016

Beste ouders,

Het was een korte week maar er is toch weer heel wat gebeurd. Maandag gingen we naar de bib. De kinderen van het eerste mochten een echt leesboek uitkiezen. Er werd geturnd en gezwommen.

Woensdag was er onze studiedag. We bestudeerden het leerplan van wereldoriƫntatie. Hopelijk hebben jullie kinderen genoten van dat extra dagje vrijaf.

Donderdag leerden we heel wat over de ganzen. Uw kind zal er zeker iets over kunnen vertellen.

Vandaag kreeg het eerste weer een toets wiskunde mee naar huis. Jullie kinderen hebben deze toets heel goed gemaakt. Ik geef even de norm mee:

• Voor getallenkennis is dit 18/20,
  • voor MMR is dit 8/10
  • voor bewerkingen17/20
  • en 43/50 voor het totaal.

Verder kregen de leerlingen van het eerste een uitnodiging mee voor de eerste communie en kreeg iedereen een bestelbon voor pizza en pasta mee. Laat je verleiden en schaf massaal deze Italiaanse zomerse gerechten aan nu de echte winter voor de deur staat.

ik wens je warm weekend toe,

Juf Inge