Slotfeest: Jong redt oud: de Slaagmièle

2019-10-20
20/10/2019

Terwijl de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar en onze vrijwilligers tot en met gisteren nog druk bezig waren met de voorbereidingen voor de feestelijke onthulling van het informatiepaneel op de Slagmolen in Ellikom is vanmorgen rond 13u het lang verwachte feest al weer tot een einde gekomen. Het was een heel gezellige samenkomst van sympathisanten en geïnteresseerden weliswaar allen gewapend met een paraplu. De weergoden maakten het ons niet gemakkelijk. Het hapje en drankje smaakten echter daardoor des te beter! Onze steracteurs en toneelmeesters Lieke, Zyan, Liene, Imme, Sien, Gien, Ruth, Anke en Kato genoten van de aandacht die zij dubbel en dik verdienden. Proficiat aan deze leerlingen voor hun enthousiasme en hun ouders voor hun medewerking aan dit project! Ook oprecht dank aan alle vrijwilligers die deze slothappening mee mogelijk maakten!