L.E.K. 3

2019-05-26
26/05/2019

Om 20u stonden Lieke, Liene, Sien, Winne, Jason, Imme, Gien en Brecht geconcentreerd op een plastic zeil van 6m bij 2m in de toonzaal van de kunstacademie in Neerpelt wachtend op het publiek dat iedere seconde kon binnenkomen.

Zij hadden de voorbije maanden een performance voorbereid die ontwikkeld werd op een gecomponeerd stukje muziek van Tijl De Groote (student piano) en een Engels tekstfragment over de klimaatverandering. De performance kende een hele evolutie in deze drie maanden.

Ook al liet Tijl zich die avond een beetje gaan in zijn muziek en moesten de leerlingen onverwacht op zoek gaan naar aanpassingen, zij bleven gedurende de hele 20 min. gefocust. De leerlingen gedroegen zich als volleerde performance painters! Pluim voor iedereen. De juf is uitermate fier op jullie!!