'Jong interviewt oud': vervolg

2018-06-26
26/06/2018

Een tweede groep van enthousiaste mannen kwam deze namiddag onze klas binnen om geïnterviewd te worden door de leerlingen van het zesde leerjaar in het kader van ons project 'Jong zoekt oud'. Raymond Cardinaels en Etienne Vrolijks van Ellikom en Jan Dirickx van Grote Brogel wisten de leerlingen warm te maken voor een reis door de tijd. Zij spraken met vuur over de 'spannende' tijd die zij op de Slagmolen doorbrachten en het 'kattekwaad' dat ze er samen uitstoken. Dank aan hen alle drie voor deze getuigenis!

Na de pauze begonnen de leerlingen in groep aan de verwerking van de antwoorden.

Samen zoeken naar de beste verwoording van de beluisterde getuigenissen en daarbij de samenhang niet verliezen was de boodschap!