Kunst in de klas!

2016-10-16
16/10/2016

Vrijdagnamiddag, 14 oktober, zoemde het van de bedrijvigheid in de klas van 5 en 6.

An Leemans nam de kinderen op enthousiaste wijze mee op sleeptouw doorheen hedendaagse werken van bekende kunstenaars. Een wereld die elk kind boeide zo bleek uit de hoge actieve leertijd van de verschillende groepen en de betrokkenheid bij de verwerking achteraf. De resultaten van de leerlingen zijn onder de deskundige begeleiding van An uitgegroeid tot echte kunstwerken. Iedere leerling verraste de klas met een verbluffend 'portret'.

Deze workshop moest hen voorbereiden op een gegidste rondleiding in het Van Abbe museum in Eindhoven op donderdag, 20 oktober. Het wordt zonder twijfel een kennismaking die hun wereld van 'beelden' zal verruimen!