Voetbaltornooi tijdens de middagpauze

2017-02-13
13/02/2017

Tijdens talentenarchipel in januari kozen verschillende leerlingen beweegeiland. Enkele leerlingen wilden een voetbaltornooi organiseren op school. Met hulp van de juffrouw planden zij een datum, verdeelden zij de taken, stelden zij de spelregels op, verzamelden zij het materiaal en kondigden zij het voetbaltornooi aan. Daarna moesten de kinderen zich inschrijven voor een bepaalde datum. Vervolgens werden de groepen samengesteld.

Maandag 13 februari om 12:30 onder de stralende zon en met een koude wind kon het voetbaltornooi starten. Zowel de voetballers als de supporters waren erg enthousiast en sportief! Groot en klein, meisjes en jongens deden mee.

Dank je wel aan Dries, Marcin, Gien en Brecht voor jullie inzet en samenwerking tijdens de activiteit! Jullie bezorgden de kinderen een leuke, sportieve en 'fairplay' middagpauze.