Dank u wel Sinterklaas en tot volgend jaar!

2016-12-06
06/12/2016

Op 5 december werd Sinterklaas en zijn pieten hartelijk onthaald in de turnzaal van onze school. Door de drukke en de spanning van het liedjes- en opdrachtenspel hoorden sommige kinderen de Sint en zijn pieten niet binnenkomen. De Sint verwelkomde ons met zijn zijn lieve woorden. Samen met Sinterklaas en de pieten werd het spel verdergezet. Sinterklaas werd ingezet als jurylid. Dit vonden de kinderen best leuk en plezant. Na de goedkeuring van de jury ontvingen de groepen snoepjes. Het was een aangename, plezante namiddag, die werd afgesloten met een lekkere zak snoep en voor iedere klas ballen. Maar die moesten eerst door de pieten van het dak afgehaald worden!

Op 6 december was de Sint het speelgoed voor de klassen ook niet vergeten! Dank je wel, Sinterklaas! We kunnen de spelletjes goed gebruiken tijdens talentenarchipel.