Sportklassen Ellikom

2016-10-26
26/10/2016

Van 24 tot en met 28 oktober vonden de sportklassen plaats in de sporthal te Meeuwen voor het 3e en 4e leerjaar. De leerlingen hielden een dagboek bij tijdens de sportklassen. Hier volgen enkele zinnen die de leerlingen schreven:

De twee leukste sporten waren tennis en handbal. Ook honkbal stond op het programma. Op het einde van de dag namen we een frisse douche. We speelden volleybal, voetbal, handbal en tennis. De sportmeesters vond ik supertof. Met judo mochten we kinderen omver duwen. Ik vind het jammer dat het morgen al de laatste dag van de sportklassen is. We kozen honkbal als keuzesport. We dansten in de danszaal. Ik kreeg een rondleiding in het sportcentrum door Dave. Daarna ontvingen we een mooie sporttas. Ik sprong hoog en ver met atletiek. Ik maakte veel doelpunten met handbal. Mijn boterhammen waren best lekker. Tijdens de middagpauze konden we fijn babbelen. De sportklassen vonden we superleuk, plezierig, leerrijk, supertof!