Vastenmarkt

2016-03-23
23/03/2016

Op 23 maart was de grote dag. We organiseerden de koffiestop en vastenmarkt voor Broederlijk Delen en ons sponsorkind, Letitia. De popcorn maakten we zelf. Alle spulletjes lagen op dekens of plastiek. Daar vond je mooie spulletjes. Klas 3 en 4 verkochten de spulletjes die ze niet meer nodig hadden. Ieder groepje had ook een eigen spel.

De andere leerlingen speelden een spelletje: het bibberspel, het voetbalspel, het rad van fortuin en vogelpik. Hiervoor betaalden ze 30 cent. Met de voorbereiding zijn we druk bezig geweest. Klas 3 en 4 mocht ook bij elkaar gaan kopen.

Er waren veel mensen komen kijken en kopen. De kinderen van het 3de en 4de leerjaar vonden het heel spannend. We verkochten ook koekjes, zelfgebakken wafels en muffins. Alle zakjes met popcorn waren verkocht. De popcorn die we maakten was super lekker! De koffie smaakte lekker.

De vastenactie heeft 400 euro opgebracht. Eén helft van de opbrengst gaat naar Broederlijk Delen en de andere helft naar het sponsorkind, Letitia. Het was een groot succes! Dank je wel aan iedereen die op de één of andere manier zijn/haar bijdrage geleverd heeft! Het was een leuke voormiddag.