'De verteltas'

2016-01-26
26/01/2016

In de klas maakten de leerlingen van het 3de en 4de leerjaar een verteltas. Dit is een tas met een mooi prentenboek (gekozen tijdens het bezoek aan de bibliotheek) en enkele voorwerpen in verband met het prentenboek. Hierdoor vergroten ze de woordenschat en de taal. Na het voorlezen van het prentenboek voeren ze een activiteit uit. Daardoor bevorderen ze eventueel de geletterdheid, rekenvaardigheden en/of wereldoriëntatie.

Deze verteltas moesten de kinderen uitvoeren op dinsdag 26 januari bij de kleuters. Maar op maandag 25 januari was er eerst de generale repetitie in de klas. Het was een zeer geslaagde activiteit! Zowel de kleuters als de kinderen hebben ervan genoten. Dank je wel voor de ervaring die de kinderen van het 3de en 4de leerjaar mochten opdoen.