Boerderijbezoek: Kustershof

2018-04-19
19/04/2018

Naar aanleiding van het project ‘Aan tafel’ bezochten we op donderdag 19 april 2018 BAZAAR KASTAAR en de boerderij: Kustershof.

In de voormiddag kregen de leerlingen een rondleiding over het thema ‘zuivel’ bij Bazaar Kastaar en een kookles. Ze maakten een lekkere groentesoep, een warme kaastoast ‘Bazaar Kastaar’ en flensjes met bruine suiker. Overheerlijk was dat! De boterhammen bleven in de brooddoos.

In de namiddag bezochten we een melkveebedrijf. De kinderen keerden enthousiast terug naar huis. Het was een hele toffe belevenis samen met boer Dominique op de boerderij van hem en zijn zoon. Het bezoek werd afgesloten met een lekkere beker verse koemelk!

Ze kregen een brikje chocomelk en een beker mee naar huis gesponsord door de plattelandsklassen. Dank je wel!