Sobere maaltijd

2018-03-22
22/03/2018

Tijdens de middagpauze kwamen alle kinderen samen in de turnzaal om er een sobere maaltijd te houden: een paar sneden brood, een appel en wat water.

In diezelfde week kwamen de leerlingen van het zesde leerjaar als voorbereiding op dit initiatief een voordracht houden in onze klas over de toestand van de armste kinderen in Pakistan zodat wij een beetje een beter beeld kregen over de toestand van het onderwijs in Pakistan.

Deze Sobere Maaltijd stond dan ook in het teken van de jaarlijkse vastenactie die geld inzamelt voor onderwijs aan Pakistaanse kinderen uit de steenbakkerijen. Kindslaven weten als geen ander dat onderwijs hen een betere toekomst kan bezorgen. Daartoe dragen wij met veel plezier een centje bij!