Kersthappening

2017-12-17
17/12/2017

Hopelijk heeft iedereen de kerstsfeer kunnen opsnuiven tijdens de kersthappening op onze school!

Tijdens de kerstsfeerwandeling konden jullie heel wat beleven en zien. De oudste kleuters speelden een prachtig kerstverhaal in de kerk. De kinderen van het 3e en 4e leerjaar dompelden jullie onder in poëzie en muziek aan de Hoogmolen. Op school genoten jullie van het zelfgemaakt schaduwspel door de leerlingen van het 5e en 6e leerjaar. In de sfeervolle, versierde turnzaal werd iedereen door alle kinderen, van klein tot groot, hartelijk welkom geheten door hun mooie stemmen. Bij het horen van de kerstliedjes gezongen door de jongste kleuters gingen de harten van iedereen wel sneller slaan.

Op school was er nog voor iedereen wat wils: de kinderen konden naar de workshop om een kerstparelsnoer te knutselen in de klas van het 1e en 2e leerjaar. Om de kersthappening net dat tikkeltje extra te geven konden ze naar de fotobooth, naar een kerstfilm kijken en met servettten werken. Er was ook een schminkstand en men kon ook glittertattoos laten zetten. Ondertussen kochten anderen kerstspulletjes op de kerstmarkt, kerstrozen of lotjes voor de kersttombola.

Om de dorst te lessen was er frisdrank, koffie, warme chocomelk en opwarmertjes. Om de maag te vullen was er taart, pannenkoeken, soep en hotdog.

Ik wil iedereen bedanken die op de één of ander manier heeft bijdrage om de kersthappening te doen slagen!

De foto's kunt u bekijken bij Nieuws - algemeen - kersthappening.