We vliegen erin!

2017-09-01
01/09/2017

Op de eerste schooldag heette een stewardess de leerlingen van het 3e en 4e leerjaar van harte welkom op de eerste schooldag. Gelukkig had zij de boardingpass bij van elke leerling van de 2e graad want anders konden ze niet inchecken. Het was een hele onderneming: bagage controleren, rijen vormen, ... Na het inchecken zongen ze het vliegerlied. De sfeer zat er al helemaal in! Op het vliegtuig werden ze getrakteerd op een drankje en een koekje. Daarna vouwden de kinderen een vliegtuigje en hielden we een vliegwedstrijd. Spannend, hé!

In de namiddag vierden we Brecht. Hij is altijd jarig op de eerste schooldag. Juffrouw Vicky las voor uit een prentenboek. De leerlingen kleurden een tekening voor Brecht. Ze knutselden een zonneklep.

Iedereen heeft echt genoten van die eerste landing!