Welkom!

In onze basisschool is het welzijn van ieder kind van groot belang. Pas wanneer een kind zich goed voelt, zal het zich optimaal kunnen ontwikkelen. We willen de kinderen goed opvolgen en een luisterend oor zijn voor zij die hier behoefte aan hebben. Maar ook voor de ouders willen we een 'toegankelijke school' zijn. Heb je vragen, voelt je kind zich niet goed, wordt je kind gepest of ontdek je luizen bij je kind ... twijfel niet en neem contact op met de school.

Soep tijdens de middagpauze 05/02/2019

Vandaag konden de leerlingen van het lager onderwijs voor de 6de maal soep eten tijdens de middagpauze. Het initiatief kwam van de leerlingen van het 3de en 4de leerjaar. Er zal deze winter nog één keer lekkere soep voorzien worden op dinsdag 19 februari. Daarna wordt er bekend gemaakt hoeveel de verkoop van de soep heeft opgebracht alsook het goede doel waar de opbrengst naartoe gaat. Alvast veel dank aan de ouders en grootouders die de soep gemaakt en geschonken hebben!

Klik hier voor meer foto's en nieuws...