2de en 3de kleuterklas

Sportdag

2016-03-17
17/03/2016

Op maandag 21 maart organiseren de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar een sportnamiddag voor de kleuters in de sporthal. Zijn er bereidwillige ouders, oma's, opa's,... die ons kunnen brengen naar de sporthal in Meeuwen om 13.10u?

Wij willen vragen om de kleuters op maandag 21 maart om 15.45u af te halen aan de sporthal in Meeuwen. Kleuters die naar de opvang gaan neemt de juf mee naar school.

Meenemen: rugzakje met daarin sportschoenen of pantoffeltjes. Gelieve uw kleuter gemakkelijke kleren aan te doen. De juf zorgt voor water en een koekje.

Mogen we jullie vragen om allemaal het onderstaande briefje terug te bezorgen ten laatste donderdag 17 maart. Jullie kunnen het ook mailen via de contactpagina van de website.

Wij, ouders, oma, opa,... van .............................................................

O Kunnen ....... ( aantal) kleuters naar de sporthal in Meeuwen brengen om 13.10u

O Komen onze kleuter op maandag 21 maart om 15.45u aan de sporthal in Meeuwen ophalen.

O Ons kind moet op maandag 21 maart naar de naschoolse opvang.