2de en 3de kleuterklas

Mama's in de klas

2017-05-04
04/05/2017

Naar aanleiding van Moederdag zijn er deze week al verschillende mama's in de klas geweest . Wist je dat ook mama's leuke huizen kunnen bouwen en spelletjes spelen.

De mama van Lowie bouwde op woensdag met de kleuters op de mat, ondertussen speelde de mama van Yente spelletjes in de sportzaal ( want het weer viel een beetje tegen) Ze speelde tikkertje en balspelen.

Op donderdag werden er met de mama van Matthies leuke kringspelen gespeeld en een verhaal gekeken op de tablet. Daarna openden de mama van Febe en Daan een heuse foto studio. Namiddag kregen we bezoek van de mama van Enora en Manou, zij knutselden snoepvlinders met de kleuters en samen met de mama van Kobe sloten we de dag rustig af. Zij vertelde over haar job als dierenarts en bracht een schattige puppy mee.

Tussendoor hebben we maar weinig tijd om ook voor de mama's iets te knutselen voor Moederdag en een versje te oefenen, maar als die mama's druk in de weer zijn proberen wij stiekem toch wat voort te werken, om alles tijdig rond te krijgen ; )