Welkom!

In onze basisschool is het welzijn van ieder kind van groot belang. Pas wanneer een kind zich goed voelt, zal het zich optimaal kunnen ontwikkelen. We willen de kinderen goed opvolgen en een luisterend oor zijn voor zij die hier behoefte aan hebben. Maar ook voor de ouders willen we een 'toegankelijke school' zijn. Heb je vragen, voelt je kind zich niet goed, wordt je kind gepest of ontdek je luizen bij je kind ... twijfel niet en neem contact op met de school.

Kerstviering 2018 25/12/2018

Vijf herders (Lili - Pepijn - Yente - Arthur - Jasper), Maria (Norah), Jozef (Lenne), vier engelen (Maite - Anke - Winne - Lieke) en Joppe (misdienaar) brachten vanmorgen het kerstverhaal tot leven in de kerk van Ellikom. Zij waren de dag voordien allemaal op post om deze viering voor te bereiden. Hartelijk dank aan de ouders en grootouders voor hun medewerking. Mede dank zij hen konden we er een mooie kerstviering van maken. Proficiat aan de kinderen die hun rol met veel goesting en ernst opnamen. Zalig Kerstmis aan iedereen!

Klik hier voor meer foto's en nieuws...