1ste en 2de leerjaar

2017-03-23
23/03/2017

Beste ouders,

Er werden deze week heel wat toetsen afgelegd. U kreeg een uitnodiging voor een oudercontact op donderdag 30 maart. De ouders die hiervoor inschreven voor het tweede leerjaar vinden het uur terug in de schoolagenda.

Verder werd er deze week geoefend op sociale vaardigheden. De kinderen leerden stop zeggen bij een ruzie of maakten kennis met time out, even een rustpauze... Niet dat er zoveel ruzie in onze klas is maar voorkomen is beter dan genezen en jong geleerd is oud gedaan.

We leerden over de lente en het zomeruur, hopelijk is iedereen op tijd op school maandag.

We knutselden onze paasmandjes, die krijgen de kinderen volgende week mee naar huis , samen met een hoop boeken want de tweede trimester zit er al weer op.

Een zalig weekend toegewenst,

Inge