1ste en 2de leerjaar

1ste lj: 6-17 maart

2017-03-17
17/03/2017

We wisselden van plaats. Sommige leerlingen vragen het stofblik en het handborsteltje om hun nieuw plekje stofvrij te maken.
De voorbije weken oefenden we verder met + en _ tussen 10 en 20. We maakten sprong 8 af. De splitsingen tot 10 werden vlot opgezegd. De 1ste split kampioen was Elon. Proficiat Elon! We leerden volop nieuwe woorden lezen met jawel... dubbele staartjes zoals lach, lucht, jurk, feest, ring, bank,...
Het zonnige lenteweer lokte ons donderdag naar buiten. De kinderen kozen voor de zandbak. Ze maakten met de grote groep een klas-burcht. Elon maakte een hinkelbaan waar de andere leerlingen ook van konden genieten.
Op vrijdag gingen we in onze pyjama naar school. Dit ter gelegenheid van de pyjama dag van Bednet. Meer info en foto's hierover kan je zien bij het verslagje van het 2de leerjaar.