1ste en 2de leerjaar

1ste lj: 1 tot 14 okt.

2016-10-14
14/10/2016

De kindjes van het 1ste leerjaar kregen op dinsdag 4 oktober een medisch onderzoek op school. In afwachting van " het prikje " maakten ze verrijkingsblaadjes in kleine groepjes. Tijdens hoekenwerk werd er nog vlijtig gestempeld door Kellen en Ilke. Seb en Marie Cardinaels kozen voor het kaartspel met de getallen. Dit is ook eens leuk om thuis te doen. Milana, Marie Steensels en Amber kleurden ijverig hun gekozen mandala in met kabouterrondjes. Elon en Kellen oefenden hun ruimtelijk inzicht a.d.h.v Safari Hide & Seek. Op vrijdag 14 oktober maakten we samen met de leerlingen van het 2de leerjaar een heerlijke pompoensoep met jawel spinnetjes. Bedankt voor de vele helpende handen. Groetjes van juf Lieve en een fijn weekend.