1ste en 2de leerjaar

2018-01-19
19/01/2018

Beste ouders,

Misschien is uw kind ook thuis gekomen met vier stippen op haar of zijn hand. Wel dat komt omdat we op school aandacht besteed hebben aan de actie tegen pesten. We leerden dat pesten niet ok is en dat je er met de juf over kan komen praten zodat we samen een oplossing zoeken.

Verder leerden we over de tijd in al zijn vormen, een zandloper, een stopwatch, een zonnewijzer,... en dat tijd zeer relatief is. 10 minuten spelen of 5 minuten wachten, een wereld van verschil.

Ook kregen de kinderen een tandenborstel en tandpasta mee naar huis. De bedoeling is dat de kinderen tweemaal per dag hun tanden poetsen. We gaan de komende weken nog heel wat leren over gezond en ziek zijn, het nieuwe thema van w.o.

Nu de wind wat is gaan liggen hoop ik dat het een rustig weekend wordt...

Groetjes,

Juf Inge