1ste en 2de leerjaar

2015-12-11
11/12/2015

Beste ouders,

Deze week schreven de kinderen hun eerste nieuwjaarsbrief in het eerste leerjaar. Het was een hele job voor de kinderen maar ik ben zo fier op hen. Jullie zullen zeker genieten als jullie spruit deze brief voorleest op 1 januari.

In het eerste deden we ook heel wat proefjes rond meten en metend rekenen. Alle kinderen wilden graag eens gieten en meten maar helaas was de tijd veel te kort.Dus als jullie tijd over hebben , laat hun eens experimenteren. Met kleine en grote potjes een fles vullen en laten tellen hoe vaak je dit kan doen, eerst laten schatten , hoe veel keer denk je dat we gaan nodig hebben met de grote pot, hoeveel keer met de kleine pot?

Volgende week is het al de laatste week van het eerste trimester, wat is die snel omgevlogen. Maandag is het Kronkeldiedoe in Meeuwen. Dank je wel aan de ouders die willen rijden. Er waren gelukkig veel kandidaten zodat ik gekozen heb voor de ouders die heen en terug konden rijden.

Namiddag gaan we ook zwemmen , denken jullie aan het zwemgerief?

Nog een aangenaam weekend toegewenst,

Juf Inge